Заборонена

Не покличу тебе, кохана
Бо не моя ти, не мені віддана
Не обійму тебе, лебідонько
Не мені дала серденько
 
Не про мене плачеш
Не мене чекаєш
Не про мене спиш
Й не мені ти пишеш
 
Зненавидь, покохай чи забудь
Хоч щось до мене відчуй!
Будь ти з ким хочеш
Та не принижуйся біля нього щоночі
 
Перестань підкорятися всесвітньому закону
Не цілуй губи, не приховуй втому
Покажи як нестерпно все знати й мовчати
Не робися рабинею, мені ж тебе кохати!
 
Моя омріяна, моя оббажана
Моя, моя, моя
Нехай тепер ти цього не бачиш
Але я той, хто прийшов тебе забрати
 
Я той, кого чекала, про що мовчала Богу
Я той, що принесе тебе додому
Я маю терпіння, тому що люблю
Доленьку мою, мою ....Лю
 
М.