У серці холод…

У серці холод…
У серці – холод, мліють руки,
Та долі я долаю лід,
Витримую нелюдські муки,
Тож зупинитись, може, слід?
У випадкових перехожих
Під світлом жовтих ліхтарів
Шукаю я на себе схожих
Душею, а не злетом брів.
Свою печаль несу до Бога,
І радість з ним свою ділю.
Цей шлях тернистий був і довгий,
Та вартий зустрічі в раю.
Із вірою не страшно жити,
Чекання без надії – гріх,
Та без любові в цьому світі
Ти - тінь удаваних утіх.
 
24.03.2016г.