Метаморфози

Метаморфози
Я тобі повертаю любов,
А натомість лишаю гризоту...
Як невчасно дощ цей пішов,
Всі сліди він змиває достоту.
 
Може, дощ цей у травні блукав,
Чи поквапилась я з прощанням?
Ти моїх бажань не вгадав,
Заблукала й весна у чеканні.
 
Не буває невчасних дощів,
Бо вони – як минулого сльози...
І нехай прилітають хрущі –
Я ж чекатиму метаморфози.
 
01.04.2016р.