Альонці, з Різдвом

А от тобі під день різдва,
Вітаннєчка, та много щастя
Щоб не боліла голова,
По пустяках, і як за "ЗДРАСТЄ"
Нехай в усій сім'ї твоїй,
Не буде ні проблем, ні болю
Бо Сам Христос із буревій
Прийшов Свою вершити долю!
Він - зоря правди, Він - буття 
Надія в нього рідна мати
Коли ти думаєш зламатись,
Або чотири дні проспати
Аби піти... У забуття,
Збагни, що ти - Його дитя!
Добрий вечір!!!