Happy ending? / Счастливый конец?

There are no happy endings.
Endings are the saddest part.
So just give me a happy middle
And a very happy start.
 
_____________________________
 
 
Концов счастливых не бывает,
Завершение - грустнейшая часть,
Так подари же мне счастливую середину
И великолепный старт.