Коли

Коли прокидаєтесь вранці ви
і крокуєте ще під зоряним небом,
чи горить в душі вашій полум'я?
чи дійдете ви до мети?
Коли впали ви, чи встанете?
чи підете ви далі туди?
в край де серце блукає подумки,
де на подив немає біди.
Ви є все що ви думаєте і протилежне
Ви всесвіт безкрайній і в той час же ніщо,
але ви виберіть самі, і знайдіть своє що.
Коли радість наповнює вас, не пручайтесь
Віддайте їй душу і все що у вас є,
скиньте маску вподобану всім,
і покажіть що ви є, не бійтесь
робити що хочете, себе не цурайтесь!!!
Розправте крила і летіть в небо
будьте дощем, поливаючи всіх
веселка барвиста в душі заживе
Не чекайте з словами, кажіть що відчуваєте,
що думаєте, щоб не краялось серце від
незавершених справ
Коли в бій ви не рівний вступаєте
стійте ви до кінця
Перемога чи поразка, не важливо,
лиш стійте, борітесь, дихайте, живіть!!!
І скажу на останок від себе, не шукайте
ви сенсу життя, carpe diem ловіть мить із
латині - ось вона вся правда життя.