ЖІноче серце

Коли жіноче серце не болить,
Коли життю близькому не радіє,
То сірою постане кожна мить,
Та наче місяць – світить, та не гріє.
 
Коли жіноче серце не болить?
Мабуть, коли зневірою зім’яте;
Коли Душа сховалася за ґрати,
Забувши про свою останню мить!
 
Коли жіноче серце не болить?
Коли живе коханням швидкоплинним,
Коли єдиним подихом летить
За милим та коханим, за єдиним!
 
                                               24.02.11


* для русскоязычных читателей: 
ґрати - решетка
швидкоплинним - быстротечным