Майже мій

Мені до тебе декілька кроків,
Та я незнаю, чи зможу я?
Адже ти інший, тебе усі поважаюсь.
А я, ще шукаю себе сама.
 
Я ще незнаю, чого хочу від тебе,
Можливо підтримку, а може тепла.
Але це - не важливо, мені ти потрібен,
Напевно, я в тебе закохана.
 
Мені ти потрібен як вітер у полі,
Як сонце над світом, як човен у морі.
Я в тебе закохана як в волю й життя.
Ти майже мій.
Але я не твоя...