Кімнатна богиня.

Я вважаю її погляд, як точку відправну.
Доторки до запястя, шиї, волосся, шкіри,
звіри-нний шал, за котрим знав, що піду.

Памятаю... як тремтіло її підборіддЯ.
Коли переломів відчинила галерею,
де її фею, разом з нею - кидали в сміттЯ.

Її запрошували завжди останньою,
до танцю, обіймів. Її вальс випускний
гіркий, від доторків того, хто її ненавидів.

Знецінена стадом, бажанням, осліплених.
Точно пекуче сонце, серед кротів
збирачів - пусток, яскравіше, зліплених.

Її едему загадка, котру не розгадали.
Задачка для лінивих юзерів ГДЗ,
заз’е-млені, коли блискавкою, сірі очі звучали.

Все згадую, як вперше здув із неї пил.
Помітив космос крізь павутину,
зливу із її доторків...котрі, спраглий, пив.

Моя зірка серед кишенькових ліхтариків,
світлячків закоханих, у хронічній, темряві
їх племені, п’яних, доморощених Гамлетів.

Не доступна для близькозорих йолопів,
цінніша за тишу в урбаністичнім галасі. 
Донька хаосу, загартована у людськім холоді.