Ти так само

Ти знаєш, коли я лягаю спати, я вимикаю тепло, спеціально, щоб мати можливість насолодитися затишком і необхідністю двох ковдр. Так само, ти напевно, виключаєш мене з свого життя, щоб коли тимчасовість розлуки пройде, я оцінила блаженство твоєю присутності.