коханому

Коханий, я так багато тобі не говорю
Боячись бути не понятою,
Я так багато ковтаю сліз
Які тобою викликані
 
Коханий, мої слова виковують мені грати
Вони ще більше пришвартовують до тебе
Вони викрадають мій сон
В якому ще менше тебе ніж в реальності
 
Коханий, ти не чуєш і не бачиш моїх слів
Бо тобі страшенно цього не хочеться
Коханий, тобі так личить, коли так тебе називати
Коханий, це найулюбленіший мій уділ
 
Чому ти зараз не поряд
Чому не засинаємо разом?
Чому я тебе не прикриваю,
А ти не обороняєш від лихого?
 
Моя ніжність, моя доленько
Чому не прокидаємось зранку
Разом, під спів далеких німф
Чому не йдеш до мене, на світанку?
 
Мій коханий, я виходжу з буднів
До тебе йду мов на свято
А ти закриваєш карту
І не кажеш куди переїхав
 
Коханий, я цілую тебе молитвами
Кожними чіткими годинами
А ти нівечиш моє душу
Руйнуєш її крихтами
 
Коханий, я так бажаю тебе любити
Обіймати, і бути твоєю
Показати, наскільки Бог, дав тебе кохати
Не тікай так швидко, мені не наздогнати