У своїй хворобі ми знайшлись

Я так безжально втікаю від тих,
Хто йде до мене.
Чим відчуваю найменшу прив'язаність
Як вже завтра від тебе відмовлюсь
 
Я не знаю чому так
Я не можу це пояснити
Це глибоко в мені
І я намагаюсь викорінити це
 
Тому так дивно мені наші відносини
Ти саме такий
Ти пропадаєш, тебе немає, напевно й зраджуєш, підводиш,
А я не можу не любити тебе
 
У нас не стрічання, просто ти даєш мені те, чого хочу
Якби ти хоч на краплю захотів бути ближче,
То вже не почув би від мене слово - коханий,
У своїй хворобі ми знайшлись
 
Повір, люблю тебе найчистішими молитвами
Бачу твої пороки, бачу твою нелюбов
Але і ти вертаєшся почути,
Що я все ще кохаю тебе
 
Мені необхідно, мені до смерті необхідно, любити
А тобі бути любимим
І виходить наше его.
Ми знайшли те, чого дико бажали, один в одному
 
Нехай ми не одружимося,
Нехай зустрінемося раз на рік
Але хіба це мене і не притягує?
Бути вільною і водночас повністю належати тобі
 
Тікай від мене, моя любов
Бо я ще хворіша за тебе
До сьогодні страждала я
А потім будеш ти
 
Звідки я це знаю?
Закон всесвіту.
Тікай від мене любий,
Найди свою долю.
 
І мені треба від цього боронитись
Бо любов праведна та, що веде до шлюбу
Хоча, що там планує Бог
Це нереальності реальність
 
Побачимо, результат нашої хвороби