наш сон

Я бачу хатинку у полі
У весняній ніжності
У нашій омріяній долі
У нашій бажаній вічності
 
Я бачу огорожу, що ти будував
І нашу собаку
Ляля - її ти прозвав
 
Я бачу цілунки в високий траві
І схлипи, і плачі мої
Я бачу щастя на твоєму тілі
Я бачу, як збуваються мрії
 
Там недалеко струмочок тече
Туди ми ходим по воду
А далі, ліс нас зве
Закохуємось у його вроду
 
На вечір ти читаєш свої вірші
Я закоханим погляд їх поглинаю
Ти ніжно ніжно мене обіймаєш
І вже в пристрасть ночі ми поринаєм
 
На ранок жде тебе кава
І сніданок пахне, щойно з печі
- Я стану мама!
І дякує Богу ми в нестямі
 
Це так виглядає для мене наш Рай
В який Ти пішов, мене не спитав
Ти готуєш те місце, неймовірний наш сон
Ти чекаєш мене, коханий, чому не взяв з собою?