Зірки

Зірки
Зірки
Мигдалинки, мов ясні очі
Вас видно лиш у темні ночі.
Зірки
Ви - холоду цариці,
На небі вам дано іскриться.
Зірки
Путівники й надії,
Що і в ночі є крапля мрії.
Зірки
Доводите ви всім:
Кінець завжди є і в усім.
Зірки
Крізь вас день зазирає
За нами ніччю підглядає.
Зірки
Ви - таємничі, дивовижні,
Але в той час прості і ніжні.
Зірки
Ви - мовчазні товариші,
Які підтримають, але лише в ночі.