букет ромашок польових

В танцях, вітру, бурі й світла,
секунд запаморочливих тих,
Ти йшла до мене несла квіти,
букет ромашок польових.
 
А я стояв по серед поля,
і сонце так пекло вогнем,
Я й не замітив того моря,
що почуттям наповнило мене.
 
Ти йшла повільно, ніжно, тихо,
я все стояв, здалось міраж,
Та ні, ті миті пролетіли швидко,
я обійняв як в перший раз.
 
Ти пахла світлом і травою,
на дотик ти як ніжний шовк,
Я світ віддам тобі, дарую,
кохання моє, та всю любов.