Весняні пориви

Я збагнув що зима минула вже давно,
Все зеленіє, птахи до дому прилетіли.
Настала весна, холод міняється теплом,
люди стали добріші, якось потепліли.
 
Де ж та межа між добром та злом,
де горизонт розділяючий реальність,
Почуття, вигоду, поверхню та дно,
холод, тепло, життя та безмежність.
 
Весна приносить в світ нові фарби,
трави, квіти, вітер, а також нове літо,
Дощі, грози, чисті роси, будує мости,
когось розлучає або коханням косить.