Вона

Вона приходить до мене вночі,
така ясна і світла немов життя.
Заставляє з нею текти по течії,
тримає мене за руку наче дитя.
 
Вона дарує мені білі крила,
бере з собою в небо блукати.
Показує хмари і їхні вітрила,
як по вітру правильно літати.
 
Вона - це та, хто Кохає думками,
показує Рай і щирі почуття.
Вона - це та, хто гріє серце руками,
любить і береже моє життя.
 
➐ déjà vu