поміж гілля

Здається знову погас ліхтар
Поміж весняним і зимнім сонцем
І вийшов напевно крихкий обман
З дощем на ще теплій долонці
 
Здається знову згасає любов
І прокидається ніч уперта
І ми в останнє з тобою немов
Сторінка аркуша списана, стерта
 
І сутінки поміж гілля німого
Проб*ються крізь дим і туман
І що ж тоді у житті складного
М*яка мов перина омана
 
І небо десь там серед хмар
Загубить кінцеву зупинку
Погасить вогонь свій Тартар
Щоб знов запросити людину