Наш світ - то...

Зелений гай колише вітер
а на гіллі кує зозуля
роки життя-безцінні квіти
космічна жарка жовта куля
 
нам не відомі ті простори
безмежні фантастичні далі
лиш щирі довгії розмови
з коханням, правдою, без жалю
 
можливо Всесвіт то є гай
людська любов - нестримний вітер
чуття свободи - справжній рай
і доказ тому то є діти
 
діти - наш світ, наше творіння
майбутнє цілої планети
таке ось мізерне прозріння
кразь простір, зорі і комети