Обіцяй мені

обіцяй мені будь за шо
бути поруч годинами
світ без тебе - ніщо
дні проходять хвилинами
 
і не врятує від спеки
крапля моря солоного
ми на межі небезпеки
зі страхами і з гордістю
 
Ти
моє безмежнеє море
з висоти
тебе я бачу, я хочу
Ти пробач
за відвертість без сорому
Я
бачу все, що ми робимо
 
знов розмови пусті
та й мовчання не ті
знов думки про бажання німі
і долонями ніжними
серцями сніжними
ми губимо душі вже тижнями