Всесвіт сердець

десь у небі є віра людей
на землі лиш словесні благання
на землі купа жорстких суддей
що вбивають людські сподівання
 
десь у небі людська вся любов
під землею буття із стражданням
вже змішали ми щастя і кров
у своїх нелюдських вподобаннях
 
десь над небом ховається Всесвіт
що знайти можем в власних серцях
без розумних і довгих тих бесід
із людьми на вже тісних стільцях