Солдатам

У мене в серці біль за хлопців,
За наших парубків млодих...
За те що не зустріли осінь
Пішли з життя на той поріг...
 
Слова подяки не почувши,
І не побачивши життя,
Вони пішли, та не забувши
Ми пам'ятаймо все життя.
 
Це так скорботно і так страшно!
Залишить матінку свою.
За Батьківщину, за народ свій
Вони віддали честь свою!
 
Віддали все своє життя,
Усі надії поєднавши,
Щоб покоління в нас росло,
Щасливим, мудрим та найкращим!