Нездійснена мрія

Було багато сподівань,
Було багато у нас мрій…
Та лиш одну запам’ятай
Для мене ти один із них
 
Я хочу бути лиш твоєю
І тільки ти для мене, ти.
Найкращий чоловік на світі,
Люблю тебе, ти тільки мій.
 
Але вже доля в нас жорстока
Не дала бути нам обом
Разом, назавжди, на всі роки
На все життя, на всю любов
 
Уже не бачимось з тобою
Та вже бажання в нас нема,
Але почувши щось про тебе
У серці кров та застива
 
И зносить дах в надії-мрії
Тебе залишити зі мной
И знов почати все те щастя
И знов розквітне та любов