ОДНА МИТЬ

ОДНА МИТЬ
Не зникай із пам'яті, благаю,
Залишись хоч мрією в душі.
Як з тобою – сум свій забуваю,
А без тебе – скрізь одні дощі.

Ти в житті моїм невипадково – 
Долею ми зведені були.
Пам'ятаю час, було чудово,
Коли, бути разом ми могли.

Все змінилось, після слів кохаю,
Ти у відповідь сказала ні…
Я тепер в думках своїх блукаю,
Де б подіти почуття мені?

Так беріг, щоб однієї миті,
Їх твоєму серцю принести.
Вони щирі і теплом зігріті,
Тільки, не відчула цього ти.