ЖИТИ ДАЛІ

ЖИТИ ДАЛІ
Зажди, не поспішай піти,
Нам різними іти шляхами.
Я знаю, що не любиш ти,
Не може бути щось між нами.

Не винна ти – моя вина,
Бо почуттям дав вільно жити.
Вже настраждався я сповна,
Так хочеться себе звільнити.

Зробив, що міг та не зумів,
До твого серця не дістатись.
Я все чудово розумів – 
Прохала мрія не здаватись.

Життя іде і плине час,
Нам варто жити і кохати!
Ніхто не зробить це за нас,
Не має сенсу зволікати!