Дэ ДокТрина? Шо Док 3 на?..
Ах, КальЕри жэ вотКрый
Та й картинк смо3
Если ты устал, дидочек,
В КорДильЕры во зайди
Да и гоп… немецки лёцьЦик
Дасць цибе капеёк з дви, х!
ЕвдоКим жэ мий тут гондэ
Щэ й ув лувры васьХахЦив сь.
О! Так это з даймон мусыш
Но открыць изёбрИсциць.
Ну, тагда, мо, Ким пасьЛюшаць?
Да. Конечно. Этот цип
Вам аткрое иньСтайЛяльТор.
Но ужэ бэз дэмоный.
Вот мы й ВийСбора влад чуйим.
Шо такэ но, Божэ мий?..
Ах, да гаджэткы в паскудый
Лають прам, аж лёкоты.
Шаловливая шаланда?
Ну, так шала шэ пудйиш.
Гой! Така жа во раманТыка!
Нашо вам Док3н ГанИшк.
Три копеечки ж достамШис,
Можно шо хоч совВерШить.
Шо, ты ззив салата с салом?
Так а на те праник вгрызь.
Иш, блин, печинь фтрух схфаты!
Дам сычас по лби!
Ну, шось жовтынькэ папПий зь.
Гам бесСмертНик!.. стых.
Диткы-диткы! Дэ ж ваш стыд? –
Так а шо, мы голы вдрызг?
Во ж, вжэ снигу й нима ныц!
Так шо коск но рохСпухСты, х.
… ну, й соблазны ж скризь,
Хи, в дид, гляды