ЗАВЖДИ ЧЕКАЮ

ЗАВЖДИ ЧЕКАЮ
Завжди чекаю

Мені тебе завжди не вистачає,
Проникливий твій погляд у очах.
Моя душа люблю твоє чекає,
Не тільки на яву, а й навіть в снах.
Я вже не раз зізнався у коханні,
Але мене не хочеш чути ти.
Та серце все ж тремтить в чеканні,
Позбутися цієї пустоти.
Я ні на мить тебе не забуваю,
І двері в своє серце я відкрив.
Приходь, на тебе там завжди чекаю,
Ти – та, до кого серцем прикипів.

Viko Prontaliy