Сказка ложь да в ней намек

Сказка ложь да в ней намек
Сказ – брехня та в ній натяк
Бо без нього вже ніяк …
 
Вчора подивився, дід Макар новини,
З ранку завітав до куми Горпини.
 
Щоби їй розповісти все, що вiн дізнався,
Її гучномовець, ще торік зламався.
 
Телевізор не приймає телепередачі,
І газети не читає бо погано бачить.
 
Розказав усе що чув, говорив з годину,
Наостанок розповів головну новину.
 
Що біда прийшла к тим , хто в нас при владі,
Що «Люстрацію»- закон прийняли у Раді.
 
Всі міністри, прокурори, судді, депутати,
Всіх чиновників,- от їх, будуть люструвати.
 
А Горпина глухувата, аж перехрестилась,
Щось не те вона почула, навіть розгубилась.
 
Каструвала кабанців, щоб росли гарненькі,
А чиновників нащо? Ріненьки , бідненькі.
 
Процедура їм така - , нащо знадобилася?
.....Мабуть для того , щоб більше не плодились.!!!