До сонця лину…
Я у собі вже не шукаю переваги.
Пишаюсь тим, що є, і ним живу.
Життя люблю, як джерело наснаги.
Рікою сподівань іще пливу.
Цей світ був створений настільки досконало,
Наскільки захотілося Творцю.
І молитов моїх буде замало,
Слова й думки довірю вітерцю.
У синім небі – сонце. Я гадаю:
Чому там, де немає вороття,
Воно так само гріло і палало,
Згубило все ж Дедалове дитя?
До сонця лину я, мов до надії,
І божеволію від буйного тепла,
Та краще хай я згину в буревії,
Ніж знищить сонце два моїх крила!!!
29.02.2016р.