Весна

                                                 Весна

Яка гарна ця пора
Зветься вона весна!
Пора відродження землі
Від холодноі зими

Пора рослин і тварин
Я у лісі не один
Тут багато тварин!
Пора гніздування птахів
Та мурчання травневих котів

Я люблю цю Весну
І всім любити її раджу
Адже це Веснааа
Пора квітів вонааа!