Зомбаки

                                         Зомбаки

По долині йшли вони
Ці твар*ки зомбаки!
А колись вони були людьми
Зомбаками могли стати й ми
Але хто тікав все швидше
І хто ліз куди-небудь вище!
Тей врятувся від твар*к 
Та запам'ятав на все життя такий каюк!