Присвячується Я.С.

Я не носила квіти у волоссі
І не писала про любов сонети,
Я не вплітала у вінки колосся
Й не рахувала по зіркам планети.
 
Я закохалася так сильно,палко в тебе
Немов би так хотіла себе вбити...
По вечорам просила я у неба,
Щоб більше так ніколи не любити.
 
Пробач за сльози,ті що проливала,
Коли твій облік був передо мною
Коли ти поряд був - я завмирала
Я мріяла,щоб просто був зі мною.
 
Але,хоч подумки побудь,благаю
Мені тебе не вистачає, дуже
І час хоч і загоїть мої рани,
Та серце все ж залишиться застуженим...