Вірю

О,Господи!Звертаюся до Тебе!
З святой молитвою я,ставши на коліна.
Я б підлетіла вище,вище неба!
Та серце так болить за Україну!
 
Святий Отець,даєш мені наснаги
Із вірою у серці я живу,
І хочу,щоб усі на світі знали,
Як сильно й палко я Тебе люблю!
 
Не покидаєш Ти мене в тяжку хвилину.
Зі мною завжди будеш поряд,знаю
До Тебе,Господи,до Тебе я полину!
До Тебе,Господи,я подумки літаю!