НЛО!

Все сполошилося село-
примчало звідкись НЛО.
Примчало,ще і на тарілці
І принесло нам всім гостинці.
І вийшли з неї марсіани,
сказали:
-Дорогі земляни!прилетіли ми із миром,щоб пізнати ваший світ.
Для наукового прориву
нам потрібно зробить звіт!
Про ваший іншомовний світ!
Так говорили...гомоніли...
Про щось питали нас...
А марсіанську ми не вчили,
Не дойшов до того час.
І так балакали до нас,а ми махали головами,
І мріяли про те,що зараз приїде їхній головний.
І забере їх на нараду.
І більш до нас не прилетять.
Наука зачекає,нам треба спокій дать!