Бережіть природу!

Природу треба зберігать
Дерева й квіти слід саджать
Весною птахів зустрічать,
І цілий рік за ними дбать.
Природу треба шанувать
Вона у нас єдина!
Щоби квітучою була,
Наша Батьківщина!
Природу треба берегти
Щоб в світі цьому жити!
Щоби щасливими були,
Всі на світі діти!