Чого буває?

Чого буває?
Ну от скажіть: чого буває
Отак не зрозуміло все?
Коли кохання пробігає 
І радість із собой несе.

Коли сидиш і відчуваєш,
Що лиш вона єдина є.
Ні на хвилинку не згадаєш
Про інших… бо оце - моє!

Коли не знаєш що і сталось,
Ти ж жив неначе як завжди,
А потім почуття ввірвалось, 
Залишивши в мені свої сліди…

І кожен день ти все чекаєш,
Коли побачиш десь її…
І кожну ніч ти засинаєш,
Щоб глянути на неї уві сні…