Не забирай, війна

Не забирай, війна
Не забирай, війна, не забирай!
Не забирай рідних і найближчих!
Ти блиск улюблених очей не віднімай,
Упевнено йдучи серед загиблих.
 
Не забирай, війна, не забирай!
Тебе прошу, не дай заплакати мамі!
Послухай, Боже, то хіба складно так,
Заштопати солдатам нашим рани?
 
Не забирай, війна, не забирай!
Я так хочу подарувати їй сина!
Прошу тебе, хоч крихту почекай!
Хочу щоб рідна завжди в щасті жила...
 
Не забирай, війна, рідних не забирай!
Не дозволяй в землю ложіть дітей наших.
Сьогодні на моїх руках вмирав товариш,
Адже колись я таке лише у фільмах бачив...
 
Не забирай, війна, не забирай!
Дозволь нам вижити, я знаю, це складно.
Лежу на землі і видний сузір'їв край,
А там, в Павлограді все також чекає мама...