як воно холоне...

Ти знаєш як холоне в грудях?
Коли не знаєш чого іще чекать. ..
Ти знаєш як важко не заплакати на людях?
Коли струни душі тяжко тремтять..
 
А знаєш, воно так холодно у грудях.
Від того, чому ніколи і не бути...
І вже не тяжко плакати на людях.
То важче мрії всі позаду залишити і забути...