Хмарні сподівання
Знову сиджу на парі,
Від тебе не відводжу очей.
Думки мої десь у хмарах,
Літаю там день у день.
У мріях з тобою. Щасливі.
І в холодну осінню днину,
Вечорами, що все частіше дощливі,
П'єм каву з лимоном біля каміну.
Говорим на різні теми,
Чи мовчки споглядаєм стихію.
З тобою мені так тепло,
(І це не вогонь в каміні).
Твоя присутність мене зігріває,
Усмішка грайлива і промениста.
Щасливіших від мене немає.
На жаль, лиш у Хмарному місті.
29.09.2014