Образ твій

Образ твій
Я бачу образ твій сумний,
Я бачу очі твої ясні сірі,
Я знаю ночі зоряні мінливі,
Без тебе любий мій.

Я знаю біль який в мені,
В моїй душі співає,
А дощ всю тяжкість знову навіває.
Я так боюсь без тебе жити,
Забути голос твій й тебе.

Я буду вічністю любити,
Як свічка танувши в пітьмі.
Я буду в небі птахою летіти,
Де в полі тільки квіти,
Тільки ти.