Гармонiю шукаю ўсюды

Гармонiю шукаю ÿсюды,
Аднак яе не найду.
Спынюся,пагляжу ÿ глыбiню сябе
Не знайшоÿ,ну бывае.
Свой працягваю шлях,
Да невядомага iду.
Шукай, дык знойдзеш,
Проста ÿсё ÿ сьвеце,
Калi зараз няма вернецца ÿсё роÿна
Бо круг ёсьць форма гэтай плянэты.
Вер, нават у шэрым горадзе,шчасьце побач
Прыйдзе яно да цябе ÿ вясеньнюю ноч.