ЖИТТЯ

ЖИТТЯ
Життя іде, його не зупинить,
Воно летить, мов вільнокрилий птах;
Життя іде, щоб ми могли творить
Добро і милосердя у серцях.
 
Життя іде вперед, без вороття –
Воно, мов пісня, що лунає всюди,
В минулім є початок майбуття,
А люди є і завжди будуть люди.
Життя іде, і змінюється час,
І "добре" лиш стирає все "погане".
Робіть добро, я щиро прошу вас,
Тоді ж бо й мир в нас на землі настане.
 
І ви його не втомлюйтесь робить,
Бо світло йде лише від доброти.
В житті своїм не бійтеся любить –
Й досягнете ви власної мети.