Миру нам люди

Мрія моя, ти не кидай мене.
Щастя краплинку даруй.
Лихо, безладдя я вірю мине,
Щоб нам не чути посвисту куль.
 
Сонце яскраве нас обійме,
Душу зігріє теплом.
Лихо, безладдя я вірю мине,
Сгине навіки останнє зло.
 
Обрій рожевою квіткой росте,
Втомлений день затуха.
Лихо , безладдя я вірю мине,
Вірю це буде на довгі віка!
 
Душу дітячу, хай страх обмине,
Обличчя в усмішках цвіте!
Лихо, безладдя я вірю мине!
Миру нам люди-бажання просте!