***

***
На синіх стінах червоні квіти
І трохи суму в очах блакиті.
Самотні сльози поміж рядками,
Ген щастя п`яне бреде стежками.
В далекім небі чужі сузір`я
Все сиплять снігом в моє подвір`я.
Між синіх стін та червоних квітів
Блакитні очі, що хочуть жити.