***1

***1
Слёзы на белых листах чернилами 
Снова застыли за шаг до сна.
Осень пришла ливнями, зливами
В серцi, й знов весна.

Щиро чекаймо на зустрiч, - свято!
Дякуймо - що це буде в нас.
Жовтень крокує вологой, слякотью
Близиться - предрассветный час.