ВЖЕ НЕ ПОСПІШАЄ.

ВЖЕ НЕ ПОСПІШАЄ.
Чоловіка кожен день
Дружина "пиляє":
- Повільнішого ніж ось, ти,
Напевне немає.
Умудряєшся завжди
Скрізь ти запізнитись,
Це ж потрібно нездарою
Такою вродитись.
- Та, не хочу я нікуди
Уже поспІшати,
Досить того, що я шлюб
Поспішив узяти.