ГОТОВА НА ОБМІН.

- Вчора шалик в магазині
Я собі придбала.
- Мабуть дуже чоловіка
Ним, ти, здивувала?
- Не сподобалось йому,
Що червоний шалик,
І тому навіть не глянув
На мене Віталик.
- То можливо ж в магазині
Його обміняти.
- Де міняють чоловіків???
Ти можеш назвати?!