ЧОЛОВІК ЧУЙНІШИЙ ЗА ЖІНКУ.

ЧОЛОВІК ЧУЙНІШИЙ ЗА ЖІНКУ.
Дуже часто чоловіків,
Паплюжать жінки:
"Вони черстві, безсердечні,
Дубові пеньки".
А я хочу протилежне
Зараз вам довести,
І як приклад -аргумент,
Ось такий привести:
Якщо в баню чоловік,
До жінок зайде,
То мов в вулику
Жіноцтво, усе загуде.
Намагається тут кожна
Чимось його вдарить,
Та із тазика окропом
Крутеньким ошпарить.
І доводиться йому
Швиденько тікати,
Щоби лиха і біди
У житті немати.
А якщо до чоловіків,
Жіночка зайде,
То увагу чоловічу -
Дійсно віднайде.
І ніхто її гонити
Нікуди небуде.
Щирість, ласку і кохання-
Тут вона здобуде.
От і все, що я хотів би
Сьогодні сказати,
Та не знаю,
Чи зумів, вас переконати?