І ШКОЛЯРЕВІ ВІДОМО.

- Чом не хочеш одружитись,
А усе гуляєш?
Чи можливо на принцесу,
Ти, якусь чекаєш?
- Я шукаю собі жінку,
Щоб була стрункою,
І не соромно пройтися
Поруч із такою.
- Чи, ти, в школу не ходив?
Бо школяр, це знає:
Жодна змія на собі...
Жир не відкладає.