ПОТРІБНО ЗНАТИ МОЛИТВИ

ПОТРІБНО ЗНАТИ МОЛИТВИ.
- Що, Оксаночко, ти робиш,
Щоб не "залетіти",
Й випадково від коханця
Дитя не родити?
- Ну звичайно, я пігулки
Від цього приймаю.
- Вони ж, подруго,
Гормони небезпечні мають.
- Так, а ти як цю проблему,
Лідочко, рішаєш?
- Свічку ставлю,
Хіба спосіб цей ще ти не знаєш?
- Запалюєш свічку? Просто!
Та потрібно ж знати,
А яку на цей випадок...
Молитву читати!!!